Home » Over Ingrado » Werken bij Ingrado

Werken bij Ingrado

Ingrado is per direct op zoek naar een:

Projectleider (32- 36 uur)

Ingrado is volop in ontwikkeling, daarom zoeken wij een enthousiaste collega die mee wil bouwen aan de toekomst van Ingrado. Door het vertrek van één van onze projectleiders zoeken wij op korte termijn een nieuwe collega. De zes projectleiders dragen met elkaar bij aan de resultaten die de leden en subsidiegever van ons verwachten.

Ingrado draagt als landelijke brancheorganisatie actief bij aan het beschermen van het recht op onderwijs en ontwikkeling voor kinderen en jongeren. Ingrado schakelt tussen landelijk beleid en lokale / regionale praktijk en vice versa. 

Wat ga je doen?
Als projectleider ben je van het begin tot het eind verantwoordelijk voor de organisatie en het budget van diverse projecten. Van de eerste voorbereiding, doel, resultaat en inspanningen definiëring, tot en met de uitvoering en de evaluatie. Hierin werk je nauw samen met je collega projectleiders en de collega’s van de front- en back office. Je hebt intensief contact met opdrachtgevers. Je signaleert nieuwe ontwikkelingen en nieuwe kansen en zet deze om in acties.

Wij vragen
Om je rol goed uit te kunnen voeren, ben je iemand die initiatieven neemt, snel schakelt en stevig in z’n schoenen staat. Daarnaast communiceer je gemakkelijk met diverse professionals van binnen en buiten onze organisatie. Je hebt een proactieve instelling gecombineerd met een gezonde dosis werklust en krijgt energie van verbinden en netwerken. Je bent ontwikkelingsgericht, omgevingsbewust, creatief en je inspireert. Je bent goed bekend met het werkveld van RMC en de aanpak jongeren in een kwetsbare positie. Ervaring in projectmatig werken is een pré.

Verder beschik je over:
HBO/WO werk en denkniveau
Kennis van en affiniteit met het werkveld van Ingrado

Competenties
Proactieve houding
Politiek sensitief
Analytisch vermogen
Resultaatgerichtheid
Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
Omgevingsbewust
Vermogen om te verbinden op inhoud en relaties

Wij bieden
Een afwisselende functie, plezierige werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden (o.a. opleidingsmogelijkheden, flexibele werktijden, mogelijkheid thuiswerken). Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van max. € 4859,- (salarisschaal 11) bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur).

Meer informatie?
Voor meer informatie en het opvragen van de functiebeschrijving en het competentieprofiel neem contact op met Marleen Vunderink, management assistent, m.vunderink@ingrado.nl.

Interesse
Stuur je sollicitatiebrief en C.V. vóór donderdag 22 augustus 2019 aan Marleen Vunderink, m.vunderink@ingrado.nl onder vermelding van “vacature projectleider”.
De gesprekken vinden plaats op donderdag 29 augustus 2019 tussen 12.30 - 18.00 uur op het kantoor van Ingrado in Rotterdam.