Rayondag van Oost donderdag 8 november

Op donderdag 8 november vindt de Rayondag van Rayon Oost plaats in Zwolle!
We hebben een mooi programma samengesteld, waar voor iedereen iets te halen valt en waar daarnaast tijd en ruimte is om elkaar te ontmoeten.

Meld je voor 24 oktober aan via dit aanmeldformulier en geef daarbij aan welke workshop je om 13:15 uur graag bij wilt wonen. We proberen dan aan jouw wens tegemoet te komen, maar moeten wel rekening houden met de groepsgrootte. Het ochtendprogramma en de afsluiter door Rouse2Action zijn plenair.

Programma
09.30 uur Inloop
10.00 uur Opening
10.15 uur Ingrado praat ons bij over landelijke ontwikkelingen
10.45 uur Koffie/thee
11.00 uur Masterclass Faalkunde
We zijn vooral gericht op succes en prestatie en dat is zonde. Niet omdat je de hele dag maar fouten moet maken. Maar omdat faalkunde je helpt je volledige potentieel te benutten en meer ontkrampt in het leven te staan. In de masterclass leer je hoe jij en je collega’s een andere mindset aan kunnen nemen, gericht op minder stress en meer leren en ontwikkelen.
Door: Remko van der Drift, faalkundige, auteur en directeur van het Instituut voor Faalkunde
12.15 uur Lunch
13.15 uur Workshops Ouders hebben altijd gelijk! en Angststoornissen hoe ga ik daar als professional mee om? Zie de omschrijving van de workshops onderaan deze pagina als bijlage.
14.30 uur Pauze
14.45 uur Plenaire workshop: Rouse 2 Action
Rouse2Action is een re-integratiebedrijf dat zich inzet voor jongeren met een grote afstand tot de arbeidsmarkt of scholing. Veel van de jongeren die zij begeleiden hebben een softdrugsverslaving of hebben totaal geen dagritme/nachtritme. Juist deze doelgroep heeft een andere benadering nodig en dit kan bij Rouse 2 Action. Met de formule die zij toepassen, kunnen zij juist de moeilijk benaderbare jongeren bereiken. Ook benieuwd wat die formule is…..?
16.00 uur Napraten met een drankje

Locatie: De Enk, Enkstraat 67, 8012 VA Zwolle (let op: dit is een andere locatie als voorgaande jaren, maar ook nabij het centrum van Zwolle en het NS station).
Ps. We stellen het erg op prijs als je, wanneer je je aanmeldt, ook de hele dag aanwezig kunt zijn.

We zien je heel graag op donderdag 8 november!

Met vriendelijke groet,
Rayoncontactpersonen Oost

Andy Veltink - Ommen-Hardenberg
Julia Sahuleka - Voorst
Inge Paalman - Almelo
Dorien Weijers - Doetinchem
Anneke Veltman - RBL Midden Gelre
Henny Sweers - Wageningen

Datum donderdag 8 november 2018
Tijd 09:30 - 16:30 uur
Locatie De Enk, Enkstraat 67, 8012 VA Zwolle
URL