Proeverij: Intervisie voor leidinggevenden

Op dinsdag 12 mei organiseren we een online proeverij Intervisie voor leidinggevenden waarvoor jullie van harte uitgenodigd zijn. Deze sessie zou eigenlijk plaatsvinden op 23 april, maar is verplaatst omdat er anders teveel sessies online op een dag zouden zijn. Zou je je dan ook opnieuw willen aanmelden via een reply op deze mail als je nog steeds interesse hebt en je al had aangemeld voor 23 april? Dankjewel.

Online Proeverij Intervisie voor managers/leidinggevenden

Dinsdag 12 mei van 09.00 – 10.30 uur

Ieder mens heeft verborgen potentieel dat wacht om ontsloten te worden. De no-nonsense aanpak van Authentiek Leiderschap helpt je hierbij. Authentiek leiderschap is volgens Bas Blekkingh, oprichter van het gelijknamige bedrijf en de inleider van de sessie op 12 mei het volgende: “leiderschap waarbij je je diepste zingeving (missie) en je kernwaarden leidend laat zijn in je gedrag. De diepste drijfveer van leiders is altijd gericht op ‘het laten groeien van hun omgeving’. Dit geldt zowel voor leiders als organisaties. Vaak verliezen leiders hun diepste drijfveer uit het oog, of zijn er nog naar op zoek. Leiders die vanuit Authentiek leiderschap handelen creëren een hogere medewerkersbetrokkenheid en trots, en zijn aantoonbaar succesvoller in het behalen van doelstellingen.”

Vaak worden oplossingen door o.a. leidinggevenden te oppervlakkig (waardoor je het echte issue niet oplost) of juist te diep gezocht (waardoor je een issue alleen maar zwaarder maakt). Als deelnemer aan deze sessie leer je een probleemstelling beter te onderzoeken, voordat je naar een oplossing zoekt. Je probleemoplossend vermogen wordt tijdens de workshop direct vergroot. Je maakt kennis met de 7 schillen van Authentiek Leiderschap en je gaat direct aan de slag met een barrière die jou ervan weerhoudt je volledige potentieel te benutten. Het volgen van de workshop geeft je direct specifieke tools en inzichten mee, waardoor je als leider of beïnvloeder nog beter voor de dag komt. 

Door: Bas Blekkingh, oprichter Authentiek Leiderschap en Carina Mak en Karin Zwanikken, coaches Authentiek Leiderschap 

Deze sessie vindt plaats via Zoom.

Meld je uiterlijk 11 mei voor 11 uur aan via info@ingrado.nl

Zin om daarna verder met je professionele (en persoonlijke) ontwikkeling aan de slag te gaan? Binnen Ingrado Vakmanschap bieden we jullie deze gelegenheid, in samenwerking met de coaches van Authentiek Leiderschap. Als deelnemer aan de proeverij ontvang je afloop als eerste een geheel vrijblijvend aanbod om mee te doen aan een uitgebreid intervisietraject inclusief coaching voor managers/leidinggevenden.

We kijken ernaar uit je de 12e te zien!

Datum dinsdag 12 mei 2020
Tijd 09:00 - 10:30 uur
Locatie Online, via Zoom
URL