Maak het verschil: word gamechanger!

Samen met het A&O fonds ontwikkelde Ingrado een innovatief leertraject, speciaal voor RMC coördinatoren en managers. En wel het traject ‘Maak het verschil: word gamechanger!’

Dit traject leidt je op tot vernieuwer in je eigen beroepspraktijk. Samen met partners uit de keten ga je meedoen. Vijf professionals leerplicht en RMC gaan op een creatieve en vernieuwende wijze het verschil maken. Deze vijf deelnemers zoeken elk drie tot vier partners uit de regio. Zo ontstaat een leerteam van gamechangers die intensief aan de slag gaan.

WAT:                    Maak het verschil: word gamechanger! Met de inzichten uit de “frame innovation” theorie en inspiratie vanuit social design ga je aan de slag. In de bijlage lees je meer over de opzet en de inhoud van het programma.

WANNEER:         Je start op vrijdag 24 mei. Het traject bestaat uit 7 masterclasses en loopt tot eind oktober 2019.

VOOR WIE:         Managers, coördinatoren, consulenten leerplicht en RMC, beleidsmedewerkers of projectleiders. Je staat open voor vernieuwing, denkt creatief en wil graag nieuwe theorieën aanleren.  Je neemt drie tot vier partners uit je netwerk mee.

DOOR WIE:         Een team van docenten en trainers vanuit diverse hogescholen en geleid door de Gamechangers Studio onder leiding van Tabo Goudswaard.

WAAR:                 Elke masterclass op locatie van een van de deelnemers. Deelnemers regelen zelf de locatie.

KOSTEN:              Geen

Voor meer informatie, lees de bijgesloten flyer. Aanmelden kan tot 9 mei per mail   

Datum vrijdag 24 mei 2019
Tijd 00:00 - 24:00 uur
Locatie
URL