Leertraject Positioneren en samenwerken

Als professional leerplicht en RMC werk je in een steeds veranderend speelveld. De vraagstukken worden weerbarstiger, het aantal spelers in het veld neemt toe en de doelgroep wordt veeleisender. Wat doet dat met je en hoe neem je positie in dat krachtenveld? Wat zijn effectieve manieren van samenwerken en hoe voer je het goede gesprek in die samenwerking?

Inhoud

In het leertraject Positionering en Samenwerken ga je samen met vakgenoten aan de slag rondom deze vraagstukken. De leergang bestaat uit twee dagen, en in de ruimte tussen deze dagen werk je aan een eigen experiment. Je analyseert het speelveld van leerplicht en RMC en wordt aan het denken gezet over manieren van invloed. Je formuleert je eigen experiment, gaat daar mee aan de slag en ontvangt feedback. Je krijgt een model aangereikt voor effectief samenwerken en reflecteert daarop met je eigen cases. Kortom een afwisselende, inspirerende en tegelijkertijd praktische leergang.

Na afloop van deze leergang ben je je bewust van jouw rol en positie en heb je persoonlijke voornemens geformuleerd die je gaan ondersteunen in je werk.

Voor wie

Voor iedereen die beroepsmatig betrokken is bij leerplicht en RMC: o.a. leerplichtambtenaren, RMC-consulenten, beleidsmedewerkers, coördinatoren en managers. Het maximum aantal deelnemers is 12 personen.

Door wie

De leergang wordt gegeven door Sanne Netten en Theo Visser van bureau Kessels & Smit. Beiden kennen het werkveld van leerplicht en RMC vanuit eerdere trainingen en werkzaamheden voor Ingrado. Ze denken actief mee aan de ontwikkelingen van leerplicht en RMC in het sociale domein. Theo is praktisch, enthousiast en resultaatgericht. Sanne werkt vanuit de positieve psychologie en voegt altijd energie toe.

Het programma van de leergang is op maat ontwikkeld in samenspraak met Ingrado.

Praktische informatie

De kosten voor het volgen van deze leergang bedragen € 1.075,- per deelnemer. Dit is inclusief locatie, lesmateriaal, koffie, thee, fris en een lunchbuffet. Ingrado heft geen BTW over haar activiteiten.
Na inschrijving volgt een bevestiging waarin je alle praktische informatie ontvangt en een factuur (deze wordt verstuurd als leergang zeker doorgaat).
Persoonsgegevens worden door Ingrado uitsluitend gebruikt voor interne activiteiten. Ingrado beheert persoonsgegevens op de wijze die de wet (AVG) voorschrijft.
Bij onvoldoende inschrijvingen (minder dan 12 deelnemers) gaat deze training niet door.

Meld je hier aan! De training gaat door, maar er is slechts nog 1 plekje beschikbaar!

Datum maandag 9 maart 2020 - maandag 6 april 2020
Tijd 09:00 - 17:00 uur
Locatie BCN Utrecht CS
URL hub.ingrado.nl/vakmanschap/8/samenwerken-en-positioneren-in-de-keten/15/leertraject-positioneren-en-samenwerken