Inspiratieconferentie: Een toekomstdroom voor elke jongere

Deze uitnodiging is bedoeld voor de RMC-coördinatoren van de 39 regio’s. Wij nodigen jou van harte uit om deel te nemen aan de inspiratieconferentie “Een toekomstdroom voor elke jongere” op 3 december 2019. Deze inspiratieconferentie wordt georganiseerd door het ministerie van OCW en Ingrado. We gaan samen in gesprek over de integrale aanpak in de regio’s, preventief werken en de nieuwe VSV plannen. Het programma is door een ontwerpteam, bestaande uit vertegenwoordigers van scholen en gemeenten, bepaald.

Omdat wij aan de slag gaan met een integrale aanpak, willen we jou uitnodigen om twee of drie personen uit jouw regio mee te nemen voor wie deze inspiratieconferentie – met het oog op de samenwerking in de regio – nuttig is. Wij vragen je om samen met de contactpersoon van de contactschool van jouw regio te bespreken wie jullie willen meenemen. Denk hierbij aan de RMC-coördinatoren van de subregio’s en/of beleidsmedewerkers onderwijs, arbeid, zorg of jeugd. De contactpersoon van de contactschool van jouw regio heeft deze uitnodiging via OCW ook ontvangen. Uit praktische overweging loopt de aanmelding van alle deelnemers (totaal maximaal 4) van jouw regio via jou.  

Tijdens deze inspiratieconferentie gaan we vooral aan de slag. Plenaire onderdelen zijn kort en krachtig. De dag is zo opgezet dat het voeren van een constructieve dialoog met elkaar centraal staat. We delen behaalde successen en we halen nieuwe ideeën en inspiratie op. Die we na afloop uiteraard ook weer met jullie allemaal delen.

De inspiratieconferentie wordt gehouden op 3 december van 10:30 uur tot 16:00 uur in het Leerhotel te Amersfoort, inloop vanaf 10.00 uur. Het adres is:

Leerhotel Het Klooster 
Daam Fockemalaan 10 
3818 KG Amersfoort 

Meer informatie over het programma en de bereikbaarheid van de locatie volgt eind november.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de aanmeldlink in je mailbox tot 15 november. Meld je snel aan, want vol is vol! Heb je nog vragen? Mail naar info@ingrado.nl

We zien jou en je collega’s graag op 3 december,

 

Met vriendelijke groet,

 

Jessica de Jong (OCW)

Liesbeth de Boer (Ingrado)

Ans Machielse (Ingrado)

Datum dinsdag 3 december 2019
Tijd 10:30 - 16:00 uur
Locatie Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 10, 3818 KG Amersfoort
URL