Algemene Vergadering en Werkconferentie Eenhoorn Amersfoort 18 april 2019

Heel graag nodigen we je hierbij uit voor de Algemene Vergadering en Werkconferentie van Ingrado op donderdag 18 april. Aanmelden kan tot en met woensdag 10 april 10.00 uur via het aanmeldformulier in de uitnodiging die je per mail van ons hebt ontvangen. Per workshop hebben we een maximaal aantal deelnemers, schrijf je dus tijdig in. Een beschrijving van de workshops vind je hier. Let op! De inschrijflink is gekoppeld aan je mailadres en dus alleen eenmalig te gebruiken. Mocht je de mail niet hebben ontvangen, laat het dan weten via info@ingrado.nl, zodat wij alsnog een uitnodiging kunnen nasturen.
 
Programma

Locatie: Eenhoorn, Barchman Wuytierslaan 2 Amersfoort (routebeschrijving)

09.30 – 10.00 uur                         Inloop en ontvangst

10.00 – 11.30 uur                         Algemene Vergadering

11.30 – 12.00 uur                         Koffie/thee in de foyer

12.00 – 12.45 uur                         Filosofisch Theater met Jan Bransen*

12.45 – 13.45 uur                         Lunch

13.45 – 15.00 uur                         Workshopronde 1

15.00 – 15.15 uur                         Wisseling workshops

15.15 – 16.30 uur                         Workshopronde 2

16.30 – 17.00 uur                         Napraten met hapje en drankje

Algemene Vergadering
De stukken van de Algemene Vergadering vind je uiterlijk 8 dagen voorafgaand aan de vergadering onderaan deze pagina, via de mail is het wachtwoord verzonden. Wij adviseren je deze door te lezen als je deelneemt aan het ochtendprogramma. De agenda van 18 april 2019 en de conceptnotulen van de Algemene Vergadering van 20 september 2018 staan reeds onderaan deze pagina.

Stemprocedure tijdens de Algemene Vergadering

Tevens vind je als bijlage een toelichting over de stemprocedure. Kom je met meerdere collega’s uit je gemeente/RBL/RMC? Zorg er dan voor dat één collega mandaat heeft om te kunnen stemmen. Op het aanmeldformulier kun je aangeven of jij de stemgerechtigde bent. Op de agenda zie je waarover gestemd gaat worden.

*Filosofisch Theater met Jan Bransen

Ons huidige onderwijs is gebaseerd op achterhaalde en incoherente ideeën’

Jan Bransen is hoogleraar filosofie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Met Laat je niets wijsmaken (2013) won hij de Socrates Wisselbeker, de prijs voor het meest prikkelende filosofieboek. Zijn nieuwe boek ‘Gevormd of vervormd ‘ is vers van de pers en gaat over de stelling: Het onderwijs vormt niet: het vervormt. Dat komt doordat het uitgaat van verkeerde aannames;

“Het onderwijs kan zoveel beter. Het kan vormen, en om dat te bereiken moet het roer om. Primair onderwijs hoort te draaien om de ontwikkeling van het zelfvertrouwen, zodat kinderen hun stemmen durven te verheffen. Het voortgezet onderwijs hoort ervoor te zorgen dat jongeren een positie verwerven waarin ze ertoe doen, op school en op straat. En al het zogenaamde ‘hogere onderwijs’ – wat een term! – organiseren we voortaan in duale trajecten, waarin leren en werken samengaan.”

Afmelden

Een no-show tarief van 50 euro wordt in rekening gebracht indien je je niet voor 11 april hebt afgemeld na je eerdere aanmelding, m.u.v. onvoorziene omstandigheden.

Graag zien we je donderdag 18 april in Amersfoort!

Datum donderdag 18 april 2019
Tijd 00:00 - 24:00 uur
Locatie De Eenhoorn, Barchman Wuytierslaan 2 Amersfoort
URL