Oproep: nieuw seizoen televisieprogramma Dream School

Ken jij een jongere die is vastgelopen op school en geen idee heeft wat hij met zijn toekomst wil? Misschien biedt het televisieprogramma Dream School een nieuwe kans.


In Dream School krijgt een groep jongeren drie weken lang workshops van de meest inspirerende muzikanten, acteurs, sporters, deskundigen en andere beroemdheden. Een deelnemer leert misschien wel dancemuziek produceren van een wereldberoemde DJ, de perfecte foto maken van een bekende fotograaf, een elevatorpitch houden van een acteur of een doelpunt maken van een professioneel voetballer.

Ze krijgen ook vakken als Nederlands en Geschiedenis, maar op een totaal andere manier dan normaal. Ze gaan doelen bereiken die ze zelf niet voor mogelijk hadden gehouden en gaan op zoek naar hun passie!

Voortijdig schoolverlaters
Jongeren die tussen de 16 en de 22 jaar oud zijn en hun opleiding niet hebben afgemaakt, kunnen zich aanmelden. Voldoet jouw zoon/dochter, buurjongen, nichtje of vriend(in) aan deze eisen? Of ken je vanuit je beroepspraktijk een jongere die je een nieuwe kans gunt? Dan kun je ook contact opnemen met de producent.

Jongeren kunnen hun verhaal, naam, telefoonnummer en motivatie mailen naar: dreamschool@nopicturesplease.nl 

Direct aanmelden kan via deze link.


Ingrado nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in


We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring.