Integraal werken voor jongeren in een kwetsbare positie

In één dag het roer om in uw gemeente. Werken vanuit de leefwereld van jongeren en perspectief voorop stellen. Dat is het motto van het programma Van de Straat.

Bent u ambtenaar en heeft u te maken met kwetsbare jeugd in uw gemeente? En wilt u een integraal en samenhangend jeugd- en jongerenbeleid, maar heeft u vragen als: hoe krijg ik de systemen jeugd, Wmo, Werk en Inkomen, wonen, schulden, onderwijs en zorg bij elkaar? Dan is de interventiesessie van Van de Straat wat voor u!

Met de input van uw collega’s en belangrijke partners in uw gemeente creëert Van de Straat een doorbraak om te komen tot een aanpak waarin de leefwereld van de jongeren centraal staat. En ze faciliteren dat verschillende domeinen elkaar weten te vinden om tot een integrale aanpak te komen. Na de interventiesessie heeft u concrete aanknopingspunten en een actielijst voor de uitvoering van een integrale aanpak voor kwetsbare jongeren in uw gemeente.

Aanbod
Van de Straat biedt de eerste drie interventiesessies kosteloos aan. Wees er dus snel bij!  
 
Meer weten?
In de flyer die u op de website van Stichting Zwerfjongeren Nederland (SZN) kunt downloaden vindt u uitgebreide informatie over de interventiesessie en een voorbeeld programma.


Ingrado nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in


We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring.