Impressie inspiratieconferentie ‘Een toekomstdroom voor elke jongere’

Met het werkveld, voor het werkveld. Samen weten we meer, komen we verder en kunnen we meer betekenen voor jongeren. Dat is de achterliggende gedachte van de Inspiratieconferentie Een toekomstdroom voor elke jongere die is voorbereid met RMC-coördinatoren en onderwijsprofessionals uit het hele land.

Maar liefst 145 professionals kwamen op 3 december samen in Leerhotel Het Klooster om bij te dragen aan toekomstdromen voor jongeren. Een toepasselijke plek, want alle studenten die in het Leerhotel rondlopen en zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt werken hier aan hun toekomst. Dat móest wel inspireren.

Hoe zorgen we dat we een toekomstdroom voor elke jongere mogelijk maken? Die vraag stond centraal.

Als je 145 professionals vraagt om een dag lang mooie voorbeelden uit te wisselen en samen de blik op de toekomst te richten dan levert dat natuurlijk heel veel moois op.

Wat je hieronder leest is een impressie. Want er is meer. Veel meer. Meer mooie voorbeelden, meer inspiratie, meer.... Ingrado en OCW hebben alle kaartjes, flappen en stickers meegenomen en uitgewerkt. Ze zullen dienen als inspiratie voor projecten en beleid.

> bekijk hier wat professionals van RMC en onderwijs met elkaar deelden en ons meegaven voor de komende 4 jaar


Ingrado nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in


We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring.