filmpremière bijzonder project “Geef me een kans”

Op 27 oktober vindt de première van ‘Geef me een kans’ plaats in Tuschinski, Amsterdam. Geïnteresseerden kunnen de première bijwonen.

‘Geef me een kans’ is een project uit twee delen. Er is een film gemaakt waarin twee risicojongeren gevolgd worden tijdens hun stage/werk.
Daarnaast hebben de makers ook 200 werkgevers en jongeren bij elkaar gebracht om nader met elkaar kennis te maken en zo een kijkje te nemen in elkaars wereld. Tijdens deze bijeenkomsten zijn de werkgevers geïnterviewd.

Interactieve filmtool
Deze interviews hebben geleid tot tips, ideeën en meningen die zijn verwerkt in een interactieve filmtool waar scholen en (nieuwe) leerbedrijven weer gebruik van kunnen maken. De jongeren hebben tijdens deze bijeenkomsten overigens de mogelijkheid gekregen om een cv te maken in de vorm van een filmpje.

Tijdens de première zal de film gedraaid worden en wordt de tool gelanceerd.  Wilt u bij de première aanwezig zijn? Neem dan contact op met de producent.


Ingrado nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in


We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring.