Interviews

 • Aandacht!

  Interviews

  ‘Alles wat je aandacht geeft, groeit’, schreef Aristoteles al. In alle jaren dat ik in en om het onderwijs werkzaam ben, heb ik talloze bewijzen gezien. Als kinderen en jongeren gezien worden en echte aandacht krijgen, zijn zij in staat hun talenten te ontwikkelen en tot grote hoogte te klimmen. Dan kunnen zij beperkingen ombuigen naar uitdagingen. Ook de jongeren van wie je het misschien helemaal niet verwachtte.

  Lees meer

 • Nieuwe look, vertrouwde inhoud

  In deze editie van het Ingrado Magazine

  Ingrado Magazine heeft een makeover gekregen. De nieuwe look sluit mooi aan bij onze kernwaarden bevlogen, verbindend en voortvarend. Het duurt misschien even voordat je Ingrado Magazine vast kunt houden, maar digitaal kun je er al wel van genieten.

  Lees meer

 • Blijf vragen, blijf luisteren

  Blog

  Bijna kerst en bijna 2021. Tijd om even stil te staan. Letterlijk, door ons terug te trekken uit het werk en samen te zijn met dierbaren. Waarschijnlijk niet met het aantal dat velen graag om zich heen zouden willen, maar toch. Stilstaan ook bij het afgelopen jaar. Wat is er veel veranderd. Voor iedereen persoonlijk en in het werk. Van een leven vol beweging en ontmoeting, verhuisden we massaal naar onze thuiskantoren en bleven we op onze plek. Echt wennen zal het nooit dat gedwongen thuis werken, ik ben de eerste om dat te erkennen.

  Lees meer

 • Vrijheid

  Blog

  Bij mij op de kast staat een beeldje van Truus Menger. Het is een kleine replica van het origineel dat Menger maakte ter nagedachtenis aan Hannie Schaft. Vrouw in het verzet heet het kunstwerk. We zien Hannie Schaft die twee rotsblokken uit elkaar duwt. Een prachtig en krachtig beeld van een ongelooflijk moedige vrouw. Schaft vocht voor de vrijheid en moest dat met haar leven bekopen.

  Lees meer

 • Op zoek naar perspectief

  Blog

  Dit zou zomaar een somberblog kunnen worden of een mopperblog. Want je zal nu maar jong zijn en alle perspectief zien verdwijnen. Geen sportcompetitie, geen feestjes, geen vakanties, niet dollen in de kantine op school, niet met z’n allen in een klaslokaal. Geen, geen, geen en niet. Of je zal maar in het onderwijs werken. Het onderwijs gaat weliswaar door, maar vraag niet hoe. Wie ik ook spreek, intern begeleiders, docenten, schooldirecteuren, iedereen loopt bijna letterlijk op z’n tandvlees. Nu ben ik geen somber mens en ook geen mopperaar. Wie mij kent, zal dat kunnen bevestigen. Dus zo’n blog wordt… Lees meer

 1 2 3 >  Last ›

Mail
Leden Login

Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen.

Wachtwoord vergeten?

Klik hier om aan te melden!

Advertenties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in


We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring.

E-mail jouw tip of suggestie

Heb je een tip of suggestie mail deze naar:

info@ingrado.nl