Website landelijke aanpak 16-27: wat vind jij er(van)?

De Landelijke aanpak 16-27 zet zich in om jongeren tussen de 16 en 27 jaar in een kwetsbare positie zo optimaal mogelijk te begeleiden naar zelfstandigheid. Op de website 16-27.nl vind je veel informatie over deze doelgroep en de landelijke aanpak. Zie jij kansen om de website te verbeteren? Denk dan mee!

De aanpak is een samenwerkingsverband tussen het Nederlands Jeugdinstituut, Movisie, Ingrado, Divosa, ExpEx, VNG, het Rijk en de gemeenten. 

De integrale samenwerking van de Landelijke Aanpak 16-27 op de leefdomeinen onderwijs, veiligheid, vrije tijd, werk & inkomen, wonen en zorg, is nodig om jongeren in een kwetsbare positie te ondersteunen richting zelfredzaamheid en participatie. De Landelijke Aanpak 16-27 verwijst naar de levensfase waarbinnen doorlopend ondersteuning nodig is aan kwetsbare jongeren. Ondersteuning die niet begint of eindigt bij het 18e levensjaar.

We zoeken 1 of 2 personen die mee willen denken over de website 16-27 door deze vragen (mag kort) te beantwoorden: 

  • Wat vind je van de website 16-27
  • Wat vind je daar of wat zoek je op? 
  • Wat zou jij zelf aan de site bij willen dragen? 

Mail je reactie naar info@ingrado.nl

Heb je je al geabonneerd op de maandelijks nieuwsbrief 16-27?


Ingrado nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in


We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring.