Neem 25 januari deel aan het Webinar over praktijkleren in het MBO

Werk je in het onderwijs, bij UWV, gemeente of leerwerkbedrijf en wil je praktijkleren inzetten om kansen van werkzoeken en werkenden te vergroten? Neem dan deel aan dit webinar van de Programmaraad.

Praktijkleren in het mbo heeft als doel het verbeteren van de directe en duurzame inzetbaarheid van werkzoekenden en werkenden op de arbeidsmarkt. In het derde steun- en herstelpakket is € 63 miljoen voor kortdurende bij- en omscholing via praktijkleren in het mbo opgenomen.

Tijdens het webinar op 25 januari licht het ministerie van SZW dit pakket toe. Wat houdt dit pakket in en hoe kunt u hiervan gebruik maken in uw regio? Wat zijn de kansen en mogelijkheden bij opleidingen die leiden tot een diploma, mbo-certificaat of een praktijkverklaring? De arbeidsmarktregio Noord-Limburg gaat in op uitdagingen en kansen tijdens crisistijd bij de implementatie van praktijkleren.

Het webinar vindt plaats op 25 januari van 11:00 tot 12:00 uur. Meld je vandaag nog aan.


Meer over dit onderwerp:

> Lees meer over Praktijkleren in het MBO


Ingrado nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in


We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring.