Doe mee als RMC met de MDT (maatschappelijke diensttijd)

Stichting bizzerd.work zoekt RMC’s als samenwerkingspartners om een programma binnen de Maatschappelijke Diensttijd (MDT) vorm te geven voor jongeren zonder startkwalificatie.

Stichting bizzerd.work is een actieve stichting, die jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunt met het vinden en behouden van een baan. Dit programma valt binnen een subsidieaanvraag van ZonMW.


Het doel van het MDT-programma is om jongeren zonder startkwalificatie kennis te laten maken met de arbeidsmarkt en werkgevers. Er is veel aandacht voor talentontwikkeling en zelfontplooiing van de jongere. Zo wordt door middel van een MDT-traject perspectief op een (vervolg)studie of baan vergroot. Om jongeren te kunnen benaderen voor deelname aan deze MDT zoeken wij RMC’s als samenwerkingspartners om mee te doen.


Voor subsidieaanvraag van dit MDT-programma zoekt stiching bizzerd.work samenwerking met RMC’s voor de werving van jongeren zonder startkwalificatie voor deelname aan deze MDT.

  • De gevraagde bijdrage van de RMC’s is samen te kijken naar welke jongeren benaderd kunnen worden voor deelname. Stiching bizzerd.work kan de verdere werving (uitnodiging, intake, etc) verzorgen.
  • Er zitten geen kosten aan deelname.
  • Deelname levert de RMC’s op dat een belangrijke doelgroep van de RMC’s een intensief traject volgt gericht op talentontwikkeling en arbeidstoeleiding.


Het programma zal worden gemonitord en geëvalueerd door adviesbureau AEF.


Ingrado nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in


We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring.