Bespreek je vraag met onze juridisch adviseur

Van 29 april t/m 13 mei kan je op twee manieren jouw vragen bespreken met onze juridisch adviseur Mr. Carolien de Bruin. Telefonisch of door deel te nemen aan ons webinar voor professionals.

Elke woensdag van 11.00-11.30 uur zit Carolien klaar om telefonisch jouw vraag te bespreken. Je kunt haar dan bereiken via ons algemene nummer 085 049 51 70. Ook in de meivakantie is er een telefonisch vragenuur.


Let op! Er zijn voorwaarden verbonden aan het stellen van een vraag:

  • Alleen leden van Ingrado kunnen van deze dienst gebruikmaken.
  • Stuur geen gegevens van jongeren of andere privacygevoelige informatie mee.
  • Bespreek vragen over casuistiek eerst in je eigen netwerk.


Webinar voor professionals

We zitten op dit moment in een bijzondere tijd. Dit is ook de reden dat we (extra) veel online organiseren vanuit Ingrado. Deze tijd heeft consequenties voor de lopende zaken en voor de nieuwe situatie. Wat betekent dit voor leerplicht? Carolien de Bruin, adviseur van Ingrado, gaat hierover graag met je in gesprek tijdens haar webinars. Deze vinden plaats op woensdagen van 11.30-13.00 uur.


Aanmelden

Wil je deelnemen aan een webinar? Meld je dan snel aan. Er is ruimte voor 20 deelnemers. Ben jij een van de 20, dan ontvang je een dag voor het webinar per mail een uitnodiging voor deelname in Microsoft Teams. Let op: je moet dus wel Teams hebben geïnstalleerd op je computer!
 


Webinar met je team

Je kunt ook als team deelnemen aan het het webinar voor leerplichtprofessionals. Daarvoor kan ook apart een afspraak worden gemaakt. Meer weten? Neem contact met ons op.
 


Signalen uit het webinar voor leerplicht professionals

In eerdere webinars kwam al een aantal signalen uit het veld ter sprake. Bijvoorbeeld:

  • Hoe zit het met de noodopvang in de mei vakantie, als de scholen sluiten, terwijl sommige situaties steeds zorgelijker worden. à Wordt hier iets mee gedaan?
  • Groep 8 leerlingen. Voor deze leerlingen wordt soms geen onderwijs geregeld. Dit is wel de groep die dadelijk door moet op het vervolgonderwijs. De stap wordt zo erg groot.


Heb jij ook signalen die je met ons wilt delen? Neem dan contact met ons op.


Ingrado nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in


We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring.