Ben jij onze nieuwe RCP in het zuiden des lands?

In het zuiden zijn we voor enkele regio’s op zoek naar leden die rayoncontactpersoon (RCP) voor Ingrado willen zijn. Het liefst vanuit de regio Weert, Roermond en /of Maastricht. Als RCP ben je de oren en ogen van Ingrado en sta je rechtstreeks in verbinding met Ingrado zodat we te allen tijde snel kunnen schakelen van landelijk naar lokaal, beleid naar praktijk en vice versa. Enorm nuttig dus!

Als RCP krijg je daarnaast de kans om een groot netwerk op te bouwen met collega’s uit het hele land en natuurlijk de projectleiders van Ingrado tijdens twee landelijke RCP-dagen. Je krijgt daarnaast trainingen aangeboden en je organiseert jullie eigen jaarlijkse leer- en netwerkdag binnen jullie rayon (Zuid-Oost). Lees hier het profiel van een RCP.

Ben je geïnteresseerd en ben je werkzaam als leerplichtambtenaar of RMC-medewerker in Weert, Roermond of Maastricht? Stuur dan je mail met korte motivatie naar info@ingrado.nl


Ingrado nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in


We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring.