Anders dan anders

Het schooljaar 20-21 is een schooljaar anders dan anders. De impact van het corona vraagt veel aandacht. Van onderwijs op afstand, naar onderwijs op school en toch weer op afstand, de ontwikkelingen gaan snel. Dat vraagt veel van het onderwijs, van leerlingen en van ouders.

Ingrado probeert in nauwe samenwerking met het ministerie van OCW, het NCJ, Ouders en Onderwijs en vele anderen informatie te geven en een helpende hand te bieden. Juist nu is het van belang elkaar te vinden en samen te werken bij de bescherming van het recht op onderwijs.


De functie van de leerplichtambtenaar is juist nu  gericht op gedeelde maatschappelijke zorg, waarbij het contact met de leerling centraal staat.  Maak contact met de zorg coördinator, met de jongere op VO en MBO. Stel de vraag: hoe kunnen we je helpen, zijn alle leerlingen in beeld en in staat onderwijs te volgen?


Bekijk hier de laatste informatie van de Rijksoverheid, instrumenten en trainingen die je helpen bij het omgaan met de coronacrisis.


Begin januari 2021 treffen we je graag weer gezond en wel op onze website voor meer en nieuwe informatie.


Ingrado nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in


We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring.