Korte juridische vraag?

Stel 'm elke woensdag tussen 11:00 en 12:00 uur tijdens het telefonische vragenuur. Let op! 26 feb. is er geen vragenuur.

Uitgelichte Onderwerpen

Een eenduidige aanpak en duidelijkheid over wie wat doet in welke fase helpt (langdurige) schooluitval voorkomen. Bekijk de animatie voor uitleg over de routes.

De Leerplichtwet onderscheidt verschillende vormen van verzuim. Ingrado zet ze op een rij voor onderwijs- en leerplichtprofessionals.

Handig: Schoolverzuim en de Leerplichtwet

Ingrado nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in


We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring.


In deze editie van het Ingrado Magazine


"In 2010 heeft het ministerie van Justitie en Veiligheid de mogelijkheid gecreëerd voor alle BOA’s om een eigen BOA-domein te vullen. Ingrado heeft van die mogelijkheid gebruik gemaakt en sindsdien heeft leerplicht zijn eigen domein Onderwijs, met specifieke opleidingseisen. De veranderingen leiden zowel tot enthousiasme als wat gemopper."

Naar artikel


Mededelingen

Wat leer je tijdens de training Morele...

Integer handelen is het moreel juiste doen en het moreel verkeerde laten. Maar hoe doe je dat dan? 10 februari startte een groep van 12 mensen met de training Morele oordeelsvorming. Hoe hebben ze de training ervaren?

Nieuwe ronde training Hoe kun je jongeren...

Vind jij het als professional lastig om jongeren in beweging te krijgen? Lukt het niet altijd om een gezamenlijk plan op te stellen en heb je met weerstand of onbegrip te maken? In de vijfdaagse opleiding van Divosa leer je op welke manier jij de...

ADVERTENTIE