Thuiszitten, hoe kort dan ook, is voor LANSbrekers per definitie geen optie

LANSbrekers zijn ouders, leerkrachten, leerplichtambtenaren, eigenlijk iedereen die zich inzet om een oplossing voor thuiszitten te vinden. Zij bundelen hun krachten en hierdoor ontstaat een krachtige, landelijke beweging die een extra impuls geeft aan passend onderwijs.

Door middel van regiobijeenkomsten willen de initiatiefnemers samen met alle LANSbrekers een volgende stap zetten in de bekendheid van elkaar en ieders expertise, en tevens het vergroten van het netwerk. Vanuit de gesprekken in de regio, wordt naar een aanpak gewerkt, die werkelijk leidt tot ‘arrangeren’, die werkelijk gebruik maakt van ‘andere manieren van aanpak’ en die ouders, kinderen, scholen, gemeenten bindt op werkelijk bruikbare werkwijzen.

Vragen als: ‘hoe gaat het nu ?’ – ‘wie kan erbij helpen?’ en ‘waar hadden we wát kunnen doen ?’ komen dan op tafel met uiteindelijk de vraag: ‘wat leren we hiervan ?’. De gezamenlijke opdracht is en blijft: als LANSbreker staan we samen sterk.
 
De volgende regiobijeenkomsten staan gepland:
Regio Twente (in Hengelo) | 12 oktober | 14:30u-17:00u
Regio Groningen (in Groningen) | 2 november | 14:30u-17:00u
Regio Den Haag/Delflanden (in Delft) | 7 november | 14:30u-17:00u
 
Hoe gaan LANSbrekers te werk? Hier een mooi voorbeeld van een van de ouders én lansbreker.
 
Je kan je aanmelden als LANSbreker en voor de regiobijeenkomsten via:
info@lansbrekers.nu


Ingrado nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in


We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring.