Informatiebijeenkomsten nieuwe regionale vsv-effectrapportage

Vanaf het studiejaar 2017/2018 wordt een nieuw format gebruikt om de regionale vsv-effectrapportage (voorheen RMC-effectrapportage) in te vullen. Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft het nieuwe format samen met RMC-functionarissen opgesteld.

In vergelijking met de RMC-effectrapportage is de regionale vsv-effectrapportage een stuk compacter, maar kent ook veel veranderingen. Hieronder vind je het nieuwe format alvast als download.

Let op! Pas vanaf het verslagjaar 2017-2018 wordt van jullie verwacht middels dit format te rapporteren. Voor de rapportage over het verslagjaar 2016-2017 dien je nog gebruik te maken van het oude format.

Informatiebijeenkomsten in september
In september organiseert het ministerie drie bijeenkomstenom om (de veranderingen in) het nieuwe format toe te lichten en vragen hierover te beantwoorden. Mogelijk vindt u in de Q&A al het antwoord op uw vraag. De bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen die met de effectrapportage gaat werken.

Praktische informatie  

Dinsdag 12 september | 11.00 - 13.00 uur (lunch tijdens bijeenkomst) | BCN Eindhoven, Kennedyplein 204, Eindhoven.

Donderdag 14 september | 10.00 – 12.00 uur (lunch na afloop bijeenkomst) | Jaarbeurs Meet Up, Jaarbeursplein 6A, Utrecht.

Maandag 18 september | 10.00 – 12.00 uur (lunch na afloop bijeenkomst) | De Nieuwe Buitensociëteit, Stationsplein 1, Zwolle.

Meld u aan vóór 4 september
U kunt zich aanmelden bij m.m.henzing@minocw.nl voor één van de bijeenkomsten. De uiterlijke inschrijfdatum is 4 september.
Let op: er is slechts plaats voor 40 personen per bijeenkomst. Mocht een bijeenkomst vol zijn, dan kunt u zich voor een andere bijeenkomst inschrijven.


Ingrado nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in


We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring.

Downloads