Kom naar een van de infomiddagen voor professionals over de BBL Genie

Wil jij kennismaken met een unieke BBL geschikt voor voortijdig schoolverlaters? Kom dan naar de open middag van de BBL Genie, speciaal georganiseerd voor leerplichtambtenaren, RMC-trajectbegeleiders en jongerencoaches. De infomiddagen vinden plaats op 19 november in Vught en 21 november in Wezep.

Lees meer over de opleiding in dit artikel in het Ingrado Magazine van september 2019.

Heb je interesse in een van de infomiddagen voor professionals? Meld je dan hier aan en kies voor 19 november in Vught of 21 november in Wezep (bij Zwolle).

Natuurlijk helemaal leuk als je gelijk geïnteresseerde jongeren meeneemt!

Jongeren kunnen zich zelf aanmelden, hieronder vind je de info over de opleiding die je kan delen met jongeren die interesse hebben.

 


 

Zoek jij een uitdagende opleiding, met veel techniek, sport en meteen salaris? Dat is werken en leren bij de genie! Ben je (bijna) klaar met je VMBO of MBO1? Kom dan naar onze BBL-GENIE infodag.

We nemen je mee in het veelzijdige werk van de genie. Deze dag mag je bijwonen vanaf 16 jaar maar op het moment van starten moet je 17 jaar zijn. Eerstvolgende opkomst is 3 februari 2020 en een volgende zal in juli / september 2020 zijn.

Tijdens de informatiedag krijg je een goed beeld van de BBL-opleiding, het werken en leven bij de genie en je maakt kennis met het personeel en materieel. Als soldaat genie werk je bij het Regiment Genietroepen van de Koninklijke Landmacht. Je werkt aan het aanleggen van bruggen en wegen of bouwt mee aan een complete infrastructuur met gebouwen, bunkers, observatieposten inclusief sanitaire voorzieningen voor Nederlandse militairen in missiegebieden. Je ondersteunt het optreden van de gevechtseenheden door het vrijmaken van de weg of bij het aanleggen en opruimen van hindernissen. Je zorgt er ook voor dat de mensen en je kameraden worden beschermd tegen gevaarlijke stoffen en explosieven.

 

Programma 

Ontvangst 12.30 - 13.00 uur  

Afsluiting 17.00 - 17.30 uur

 

Wie zoeken we? 

- Je hebt minimaal een diploma vmbo / mbo 1, overgangsbewijs havo 3/4, vwo 3/4 of hoger 

- Nederlandse nationaliteit 

- Je lengte bij sollicitatie is minstens 155 cm 

- Je oogafwijking mag niet groter zijn dan min 6 en plus 6 

- Je bent in het bezit van een zwemdiploma. 

- Je hoeft geen rijbewijs te hebben. 

 

Aanmeldinfo voor jongeren
Voor meer info en aanmelden ga je naar de pagina werkenbijdefensie.nl/bbl-genie  

Denk jij dat de BBL-GENIE iets voor jou is? Schrijf je dan nu in voor de Genie infodag en ontdek het deze dag zelf!


Ingrado nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in


We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring.