Eerste trainingen programma Vakmanschap bekend!

De eerste trainingen van het programma Vakmanschap van Ingrado zijn bekend. We starten met een belangrijk thema: ambtelijke integriteit. Geïnteresseerd? Leg 4 of 25 november vast in je agenda.

In de training Morele Oordeelsvorming ga je samen aan de slag met lastige kwesties uit je eigen beroepspraktijk. Op interactieve wijze onderzoek je of een handeling moreel juist is (of was). In de training krijg je een zeven – stappen model aangereikt waarlangs je ook in de toekomst je beslissingen of handelingen kunt gaan leggen. 

Data eendaagse training
Ben je geïnteresseerd in deze training van een dag, noteer dan alvast één van de volgende data in je agenda: 4 november of 25 november.

De training wordt gehouden bij BCN vlakbij Utrecht CS. De investering is € 199,- per deelnemer.

Informatie over aanmelden
Op dit moment kun je je nog niet inschrijven, we werken momenteel aan een online inschrijfmogelijkheid voor alle onderdelen die we voor Vakmanschap gaan organiseren. De verwachting is dat dit medio september mogelijk is. Houd de nieuwsbrief in de gaten!


Ingrado nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in


We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring.