Thema-café’s: het verhaal achter de cijfers!

Vorig jaar hebben we met alle 75 samenwerkingsverbanden voortgezet onderwijs gesprekken gevoerd. De uitkomsten van de analyse zijn gepubliceerd: ‘het verhaal achter de cijfers; thuiszitters in het voortgezet onderwijs’. De thema-café’s zijn de volgende stap en hiermee beogen we de uitkomsten van de analyse een stap verder te brengen.

Wat gaan we doen?
We starten met een inloop om 12.30 uur met een broodje en soep. We beginnen om 13.00 uur en eindigen om 15.30 uur.

Carry Roozemond, directeur-bestuurder van Ingrado verzorgt de aftrap. Hermien Jacobs neemt je mee in de uitkomsten van de analyse en Albert Boelen verzorgt de gesprekstafels. Je gaat in kleine groepjes met elkaar aan de slag en hierbij staat het voeren van het gesprek, het delen van kennis en ervaring centraal zodat je hiermee zelf verder kunt.

17 december in de regio: Zuid
De Graasj Roermond
Knevelsgraafstraat 21
6041 GP Roermond

Onderwerpen die aan bod komen zijn:
* Variawet: wat kan er wel en wat kan er niet?
* Geoorloofd verzuim: wanneer is er wel sprake van en wanneer niet?
* Jeugdzorg- en onderwijsarrangementen

Aanmelden
We houden graag rekening met je komst. Laat je ons daarom uiterlijk een week van tevoren weten als je wilt deelnemen? Dat kan via deze aanmeldlink.

Afmelden
Een no-show tarief van 50 euro wordt in rekening gebracht indien je je niet een week voor de bijeenkomst hebt afgemeld na je eerdere aanmelding, m.u.v. onvoorziene omstandigheden.

Datum maandag 17 december 2018
Tijd 12:30 - 15:30 uur
Locatie Knevelsgraafstraat 21, 6041 GP Roermond
URL