Heb jij 'm al?

De Ingrado app is er! Altijd het laatste nieuws, de leerplichtwet en uitleg over de praktische toepassing onder handbereik. Download 'm nu.

Zien we je bij een van onze volgende ontmoetingen?

Vervolgbijeenkomst Programma Vakmanschap

Deze bijeenbijeenkomst is voor de klankbordgroep Programma Vakmanschap. Mocht je ook...

Leercirkel Motie Kwint maandag 1 april

Zoals jullie weten organiseren wij Leercirkels rondom de motie Kwint/Özdil om samen met...

Uitgelichte Onderwerpen

Bij de aanpak van schoolverzuim is het belangrijk dat snel stappen worden gezet om (langdurige) schooluitval te voorkomen. Een eenduidige aanpak en duidelijkheid over…

De Leerplichtwet onderscheidt verschillende vormen van verzuim. Ingrado zet ze op een rij voor onderwijs- en leerplichtprofessionals.

Handig: Schoolverzuim en de Leerplichtwet

Ingrado nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in


We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring.


In deze editie van het Ingrado Magazine

Het nieuwe Ingrado Magazine is uit!


"In dit nummer onder andere aandacht voor de Motie Kwint-pilots, jonge mantelzorgers, inclusief werkgeverschap en nog veel meer nieuws en achtergronden bij het recht op onderwijs. En natuurlijk stelden we ook weer 10 vragen aan een prominent uit het onderwijsveld. Dit keer: Arie Slob, minister voor basis- en voortgezet onderwijs en media."

Naar artikel


Mededelingen

In debat over leerplicht en het recht op...

Voor de Dag van de Leerplicht 2019 organiseerde Ingrado, branchevereniging voor leerplicht en RMC, een debat over de transitie van leerplicht naar leerrecht. Minister Arie Slob trapte het debat af.

Download nu de Ingrado app

Met de Ingrado app heb je altijd het laatste nieuws, een overzicht van de activiteiten van Ingrado die voor jou interessant zijn en de leerplichtwet onder handbereik. Heb je behoefte aan praktische toelichting bij de wetsartikelen? Ook die vind je...

ADVERTENTIE