Eindbijeenkomst Een soepele overgang van school naar werk (laatste leercirkel pilot Kwint)

Maandagmiddag 14 december is de eindbijeenkomst Een soepele overgang van school naar werk van de pilot motie Kwint-Özdil. Juist nu, mede door Covid-19, is het van het belang om terug te kijken naar wat we geleerd hebben in deze reeks van Leercirkels en wat we meenemen naar de toekomst!

Op locatie voeren we een tafelgesprek met de initiatiefnemers van de motie, namelijk Peter Kwint en Zihni Özdil. Daarnaast nemen pilotdeelnemers van RMC en mbo, jongeren en begeleiders deel aan het tafelgesprek. De bijeenkomst wordt vanuit Het Werkspoorkwartier in Utrecht uitgezonden via een livestream. Jullie worden actief bij de discussie betrokken via de chat, waarin je vragen kunt stellen en opmerkingen kunt maken die in het gesprek mee worden genomen.

De middag staat vooral in het teken van de ‘lessons learned’ en hoe we dit  gaan gebruiken voor de toekomst, waarin de oplopende jeugdwerkloosheid een bron kan zijn voor maatschappelijke uitval van onze jongeren. We zijn erg benieuwd hoe onze tafelgasten hierover denken.

Tijdens de hele pilotperiode heeft samenwerken centraal gestaan. Samenwerken tussen verschillende partijen om de soepele overgang van school naar werk succesvol te laten verlopen. We hopen dan ook dat jullie er weer samen zijn op maandagmiddag 14 december om deze pilot af te sluiten én meteen plannen te maken voor de toekomst!

Van de pilot Kwint/Özdil is ook een boekje gemaakt dat deze middag uitgereikt zal worden. Natuurlijk krijgen alle deelnemers van deze middag er ook één digitaal opgestuurd. Meld je dus snel aan voor deze inspirerende middag via info@ingrado.nl

Datum maandag 14 december 2020
Tijd 13:00 - 15:30 uur
Locatie Online, live vanuit Het Werkspoorkwartier in Utrecht
URL