Algemene vergadering & voorjaarsconferentie

Op donderdag 19 april vindt de Algemene Vergadering en de Werkconferentie plaats! De locatie van deze bijeenkomst is De Eenhoorn in Amersfoort (Barchman Wuytierslaan 2, op 1 minuut lopen van station Amersfoort).

Programma
09.30 – 10.00 uur Inloop met stands van opleiders en softwareleveranciers
10.00 – 12.30 uur Algemene Vergadering en lezing 'Inspireren voor leren is een recht' door prof. dr. Alexander Minnaert
12.30 – 13.30 uur Lunch met stands en vertoning van de documentaire Spiegeldromen in de filmzaal (vrije inloop)
13.30 – 14.45 uur Workshopronde 1
14.45 – 15.15 uur Pauze met stands van opleiders en softwareleveranciers
15.15 – 16.30 uur Workshopronde 2
16.30 – 17.00 uur Borrel met stands

Stemmen Algemene Ledenvergadering
De stukken van de Algemene Vergadering vind je twee weken voorafgaand aan de vergadering op de website. Wij adviseren je deze door te lezen als je deelneemt aan het ochtendprogramma. Kom je met meerdere collega’s uit je gemeente/RBL/RMC? Zorg er dan voor dat één collega mandaat heeft om te kunnen stemmen. Onderaan deze pagina vind je het document met daarin de toelichting over de stemprocedure. Op het aanmeldformulier kun je aangeven of jij de stemgerechtigde bent.

Lezing 'Inspireren voor leren is een recht'
Tijdens deze lezing gaat hoogleraar Orthopedagogiek en Klinische Onderwijskunde Alexander Minnaert dieper in op het inspireren voor leren en het uitdagen voor morgen vanuit zowel leerling- als docentperspectief. Gelet op de algehele daling in motivatie bij onze jongeren in het VO zal hij stilstaan bij het verschil tussen leren en presteren. Aandacht zal ook besteed worden aan de bouwstoffen voor motivatie en hoe vanuit dit perspectief jongeren op school/werk te begeleiden en voortijdig schoolverlaten te voorkomen. Lees hier meer over Alexander Minnaert.

Afmelden
Let op: indien je je hebt aangemeld, maar niet aanwezig kunt zijn (en je je niet hebt afgemeld voor 6 april; m.u.v. onvoorziene omstandigheden), brengen wij een no-show tarief van 50 euro in rekening i.v.m. catering- en locatiekosten

Heb je nog vragen, mail ons dan via info@ingrado.nl. We kijken uit naar je komst!

Datum donderdag 19 april 2018
Tijd 09:30 - 16:30 uur
Locatie De Eenhoorn Amersfoort
URL