Nieuw! MAS-animatie

De MAS-animatie legt uit hoe de methodische aanpak schoolverzuim werkt. Schoolverzuim lossen we samen op! Bekijk de animatie.

Zien we je bij een van onze volgende ontmoetingen?

Rayondag Noord

Ingrado werkt met zes rayons. Het rayon is de schakel tussen landelijke, regionale en...

Maak het verschil: word gamechanger!

Samen met het A&O fonds ontwikkels Ingrado een innovatief leertraject, speciaal voor...

Uitgelichte Onderwerpen

Een eenduidige aanpak en duidelijkheid over wie wat doet in welke fase helpt (langdurige) schooluitval voorkomen. Bekijk de animatie voor uitleg over de routes.

De Leerplichtwet onderscheidt verschillende vormen van verzuim. Ingrado zet ze op een rij voor onderwijs- en leerplichtprofessionals.

Handig: Schoolverzuim en de Leerplichtwet

Ingrado nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in


We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring.


In deze editie van het Ingrado Magazine

Het nieuwe Ingrado Magazine is er!


"In dit nummer onder andere aandacht voor 'witte meisjes in het mbo: met een startkwalificatie alsnog tussen wal en schip',  'Team Enkelband wil straatjongeren een stem geven', 'weer ruimte voor school dankzij F.I.R.S.T. School' en nog veel meer nieuws en achtergronden bij het recht op onderwijs. En 10 vragen aan Timon van Engen, voorzitter van JOB."

Naar artikel


Mededelingen

Addendum bij ambtsinstructie over vsv en...

De wetswijziging regionale samenwerking vsv en jongeren in een kwetsbare positie voorziet in een uitbreiding van bestuurlijke taken en is een uitbreiding op de monitortaken van de RMC regio’s. Daarom maakte Ingrado dit addendum.

Ingrado organiseert drie leerbezoeken...

Op 27 september 2018 organiseerden Ingrado en OCW een startbijeenkomst over het kwalificatierecht. Focus lag daarbij op de vraag hoe jongeren kunnen worden gemotiveerd om gebruik te maken van het recht op onderwijs dat ze hebben.

ADVERTENTIE