Laatste kans

Wil jij spelleider worden van het MAS-spel? Er zijn nog enkele plekken vrij in de MASterclass van 25 juni. Meld je nu aan

Zien we je bij een van onze volgende ontmoetingen?

Leerbezoek Kwalificatierecht ATC Gooi...

In 2018 is het idee ontstaan* om drie leerbezoeken rondom geslaagde projecten te...

Tweede thuiszitterscongres

Tijdens het Thuiszitterscongres wordt besproken hoe gezamenlijk het aantal thuiszitters...

Uitgelichte Onderwerpen

Een eenduidige aanpak en duidelijkheid over wie wat doet in welke fase helpt (langdurige) schooluitval voorkomen. Bekijk de animatie voor uitleg over de routes.

De Leerplichtwet onderscheidt verschillende vormen van verzuim. Ingrado zet ze op een rij voor onderwijs- en leerplichtprofessionals.

Handig: Schoolverzuim en de Leerplichtwet

Ingrado nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in


We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring.


In deze editie van het Ingrado Magazine

10 vragen aan Timon van Engen (JOB)


"Timon van Engen is voorzitter van de Jongerenorganisatie Beroepsonderwijs (JOB). Ingrado Magazine stelde hem tien vragen over uitval in het mbo, de status van het mbo en het toelatingsrecht. JOB krijgt regelmatig klachten dat studenten nog steeds om vage redenen niet worden toegelaten tot een opleiding."

Naar artikel


Mededelingen

Leestip: Allemaal struisvogels

Allemaal Struisvogels is een biografie en vertelt het verhaal van Lisa van Ris en daarmee het verhaal van duizenden andere kinderen en volwassenen in Nederland die in hun jeugd fysiek of geestelijk zijn mishandeld.

Ook jij kan nog een gamechanger worden!

Voor Leerplicht en RMC-professionals die op een andere manier willen kijken naar hoe we jongeren het beste kunnen helpen richting onderwijs of werk organiseert Ingrado het innovatieve (leer)traject 'Maak het verschil: word gamechanger'. Bekijk de...

ADVERTENTIE