Interviews

 • Met onderwijs én zorg naar een diploma

  Het nieuwe Ingrado Magazine is uit! In deze editie van het Ingrado Magazine

  In dit nummer onder andere aandacht voor de Motie Kwint-pilots, jonge mantelzorgers, inclusief werkgeverschap en nog veel meer nieuws en achtergronden bij het recht op onderwijs. En natuurlijk stelden we ook weer 10 vragen aan een prominent uit het onderwijsveld. Dit keer: Arie Slob, minister voor basis- en voortgezet onderwijs en media.

  Lees meer

 • Jaar vol beweging!

  Blog

  Wat een beweging in 2018! We zetten met z’n allen steeds meer in op preventie, op het voorkomen van thuiszitten, op voorkomen dat jongeren een uitkering moeten aanvragen. We praten steeds meer over leerrecht in plaats van over leerplicht, over investeren in ontwikkelingskansen in plaats van over de startkwalificatie als ultiem doel. 

  Lees meer

 • Als je ’t mij vraagt

  Blog

  Sinds de presentatie van de Kinderrechtentour 2018 van Kinderombudsman Margrite Kalverboer ben ik nog geïnspireerder dan ik al was. Geïnspireerd om waar het maar kan met jongeren in gesprek te gaan. Hen te vragen naar wat zij nodig hebben, hoe we hen kunnen helpen zich te ontwikkelen. Geïnspireerd en gemotiveerd om echt te luisteren en aan de slag te gaan met wat zij vertellen.

  Lees meer

 • De brief

  Blog

  Het is warm voor oktober en de bomen hebben nog best veel blad. Toch is het volgens mij onmiskenbaar herfst….. Dat jaargetijde met gele, oranje en roestbruine bomen, kortere dagen en langere nachten, vocht en spinnenwebben. Dus waar blijft ‘ie? Waar blijft die brief waarvan we allemaal weten dat ‘ie gaat komen. De onderwijs-zorgbrief van de ministers Slob en De Jonge.

  Lees meer

 • Boemerang

  Blog

  Ik voel me tevreden en trots. Ik kijk terug op een geslaagde Algemene Vergadering en werkconferentie die drukker bezocht zijn dan ooit. De betrokkenheid onder de leden is groot. Het entertrainment van Ernst Reichrath dat we ter ere van ons 35-jarig bestaan programmeerden, leverde plezier en inspiratie om weer even op te teren. Heerlijk! 

  Lees meer

 1 2 3 >  Last ›

Mail
Leden Login

Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen.

Wachtwoord vergeten?

Klik hier om aan te melden!

Advertenties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in


We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring.

E-mail jouw tip of suggestie

Heb je een tip of suggestie mail deze naar:

info@ingrado.nl