Interviews

 • Onderzoekers nemen werkveld onder de loep

  Onderzoekers nemen werkveld onder de loep In deze editie van het Ingrado Magazine

  Verschillende onderzoekers hebben zich gebogen over het terrein van leerplicht, RMC en het recht op onderwijs. Ieder vanuit een eigen invalshoek. In opdracht van Ingrado, OCW of op eigen initiatief. In dit artikel vertellen zij over de vragen die zij stelden en de antwoorden die ze vonden. En over het belang van hun onderzoek voor leerplicht en RMC.

  Lees meer

 • 10 vragen aan Ingrid van Engelshoven

  10 vragen aan Ingrid van Engelshoven In deze editie van het Ingrado Magazine

  De gemeente speelt een centrale rol voor jongeren die wat meer ondersteuning nodig hebben bij het vinden van werk. Doordat de gemeente taken heeft op het gebied van leerplicht/RMC en zorg en begeleiding bij het vinden van werk, kan ze die positie ook innemen. En daarbij mag je rekenen op de steun van de minister. Lees er alles over in IM

  Lees meer

 • Alles draait om aandacht

  Alles draait om aandacht In deze editie van het Ingrado Magazine

  Laten zien dat je er bent, echte interesse hebben, outreachend en oplossingsgericht werken. Dat is het project 'Stipe' op het Nordwin College in een notendop. En bovenal: jongeren inzetten om jongeren te helpen! Want het zijn hbo-stagiaires die mbo-studenten ondersteunen in Stipe. Lees er alles over in IM

  Lees meer

 • 1 april, werk aan de winkel!

  Blog

  1 april ligt achter ons. Wees gerust, ik ga niet alsnog een  grap maken, die kans laat ik aan me voorbij gaan.  De reden dat ik wel bij de datum wil stilstaan, is dat ‘ie enorm belangrijk is voor ons en vooral voor jullie werk. De vmbo-examens zijn begonnen. Zelfs de NOS besteedde daar aandacht aan. Hèhè, eindelijk misschien een einde aan het rare verschil in aandacht tussen de vmbo- en de havo/vwo-examens in de media.

  Lees meer

 • Kijk naar die leerling en zie hem!

  Blog

  Ik heb een afspraak op een ROC. Daar word ik ontvangen door een jongen in beveiligingsuitrusting, compleet met portofoon. Niet dat de beveiliging op dit ROC nu zo streng is - ze doen daar voor zover ik weet niet aan pasjes en poortjes - maar deze jongen volgt de opleiding beveiliging en oefent zijn vaardigheden.

  Lees meer

 1 2 3 >  Last ›

Mail
Leden Login

Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen.

Wachtwoord vergeten?

Klik hier om aan te melden!

Advertenties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in

Bekijk ook ons nieuwsbriefarchief

E-mail jouw tip of suggestie

Heb je een tip of suggestie mail deze naar:

info@ingrado.nl