Interviews

 • Vakantie? Een goede tijd om aan het werk te zijn!

  Blog

  Terwijl de zon blijft schijnen, misschien zelfs wel te enthousiast, lees ik het bericht op Twitter dat het ROC Noorderpoort ook nu gewoon bereikbaar is. Wat een mooie kans voor jongeren om ook in de zomer contact met het mbo te hebben!

  Lees meer

 • Hoe creĆ«er je een positieve omgeving waarin jongeren tot bloei komen? Een verslag

  Blog

  Sanne Netten is interim strategisch beleidsmedewerker bij Ingrado en aangesloten bij Kessels & Smit, the learning company. Onlangs maakte Sanne samen met haar collega Saskia Tjepkema  een studietrip naar Dallas voor de World Positive Education Accelerator (WPEA). Een conferentie over Positief Onderwijs. In deze 'zomer glimp' schrijven ze alvast over de highlights.
   

  Lees meer

 • Het gesprek

  Blog

  Kersvers terug van vakantie, op mijn eerste werkdag, zat ik op de tribune bij het Algemeen Overleg Passend Onderwijs in de Tweede Kamer. Leden van de commissie Onderwijs gingen in debat met minister Slob. De dag na het debat bleek dat Arie Slob ziek was. Ik wens hem een spoedig herstel toe!

  Lees meer

 • Elke dag actiedag

  Blog

  Terwijl ik dit schrijf  zitten we midden in de Landelijke Actieweek Thuiszitters. Op vrijdag 1 juni trapten we af met een digitaal bloemetje voor de nieuwe wethouders onderwijs en jeugd. Met het bloemetje feliciteerden we hen met hun nieuwe functie en riepen we hen op zich sterk te maken voor het recht op onderwijs en ontwikkeling. Ik mocht dat bloemetje presenteren en aanbieden namens NJi, Gedragswerk, de VNG, het Steunpunt passend onderwijs en Ingrado. Na de aftrap volgde een hele reeks activiteiten en bijeenkomsten waarin steeds die jongere centraal stond die het zonder wat extra steun en inzet niet… Lees meer

 • Meimaand, mijmermaand

  Blog

  Je zal die geluksvogel maar zijn. Vrij zijn begin mei, volle zon, blauwe lucht, 23 graden. Die geluksvogel was ik. Helemaal happy in mijn Rotterdamse achtertuin waar ik pogingen doe tomaten te kweken. Een ultiem moment om te mijmeren ook. Wat speelt er in ons werkveld, wat is er gebeurd en wat staat er op stapel? 

  Lees meer

 1 2 3 >  Last ›

Mail
Leden Login

Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen.

Wachtwoord vergeten?

Klik hier om aan te melden!

Advertenties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in

We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring

E-mail jouw tip of suggestie

Heb je een tip of suggestie mail deze naar:

info@ingrado.nl