Thuiszitterscongres 2018

Ondanks het thuiszitterspact dat in 2016 is ondertekend, loopt het aantal thuiszitters op. Reden genoeg om dit onderwerp opnieuw op de agenda te zetten en samen oplossingen te zoeken tijdens het Thuiszitterscongres 2018.

Er zijn veel uiteenlopende redenen waarom kinderen (tijdelijk) niet meer naar school gaan en thuis koment e zitten. Thuisproblematiek, tekort aan personeel en mogelijkheden op school, bureaucratie en psychische of gedragsproblemen zijn slechts enkele voorbeelden.

Het is daarom belangrijk om in kaart te brengen wat het probleem rondom thuiszitters precies is. Dit om een vertrekpunt te hebben en te bepalen welke acties en aanpassingen voor gewenste verandering zorgen.

Kom naar het congres voor meer inzicht in achtergronden en oplossingsgerichte mogelijkheden. Ontdek verschillende perspectieven om samenwerking en resultaat wat betreft het terugdringen van het aantal thuiszitters te verbeteren.

Op de congreswebsite vind je alles wat je moet weten over het programma en aanmelding. Voor meer informatie kun je hieronder ook de folder downloaden.


Ingrado nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in


We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring.

Downloads