Kom naar de werksessie maatwerk voor jongeren van 16-27

Welk maatwerk werkt voor jongeren tussen 16 – 27 jaar, die op zoek zijn naar werk, een opleiding of andere dagbesteding?

Op dinsdag 12 februari 2019 organiseren het Nederlands Jeugdinstituut en Movisie een werksessie over het bieden van maatwerk aan jongeren (16 – 27) vanuit de Participatiewet. Daarbij kijken we specifiek naar de scholingsplicht en de 4 weken zoektermijn.

In de werksessie onderzoeken we samen wat nodig is om ondersteuning op maat te bieden voor de jongeren en wat je kunt doen om dit te realiseren. Aan de hand van ervaringen van jongeren zelf en voorbeelden uit de praktijk ontrafelen we wat nodig is en welke kennis en expertise van belang is voor professionals en beleidsmedewerkers die zich ook hard willen maken voor het bieden van de ondersteuning op maat en aan de slag willen met de weergegeven knelpunten.

Aanmelden
Kom naar de bijeenkomst op dinsdag 12 februari 2019, 13.30 – 16.30 uur in Utrecht. Inloop vanaf 13.00 uur. Je kunt je hier aanmelden.

Meer informatie
In de uitnodiging hieronder lees je meer over de aanleiding en de invulling van de werksessie.


Ingrado nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in


We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring.

Downloads