Home » Over Ingrado » Contact

Contact

Heeft u een vraag of opmerking over een product of dienst van Ingrado? Bent u op zoek naar contactgegevens van een collega? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheid om te adverteren op de website of in het magazine? Gebruik dan bij voorkeur het contactformulier hieronder.

Heeft u inhoudelijke vragen die met de gemeentelijke leerplicht- en RMC-functie te maken hebben? Kijk dan eerst in het overzicht van Vraag & Antwoord. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Stel dan uw vraag via het formulier bij Vraag & Antwoord.

Telefoon
Het secretariaat van Ingrado is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09.30 tot 16.00 uur en vrijdag van 09.30 uur tot 13.00 uur.
Tel: 085 - 049 51 70

Postadres en bezoekadres
Hofplein 20
3032 AC Rotterdam

E-mail: info@ingrado.nl

Ledenvragen: vraagenantwoord@ingrado.nl

Adverteren
Sluit de dienstverlening van uw bedrijf aan bij de doelstellingen van Ingrado? Dan is Ingrado.nl voor u de perfecte plek om uw doelgroep te bereiken. Ruim 90% van de afdelingen leerplicht en RMC is lid van onze landelijke brancheorganisatie. U kunt adverteren met een banner op de website of in het Ingrado Magazine. Meer informatie over tarieven en voorwaarden vindt u in de tarievenkaart hieronder.

Downloads

Heeft u een vraag of opmerking?

Naam

   
Organisatie
Uw vraag / Reactie
* Verplicht