Informatiebijeenkomsten regionale vsv-effectrapportage

Vanaf het studiejaar 2017/2018 wordt een nieuw format gebruikt om de regionale vsv-effectrapportage (voorheen RMC-effectrapportage) in te vullen. U kunt het nieuwe format hier vinden.

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft het nieuwe format samen met RMC-functionarissen opgesteld. In vergelijking met de RMC-effectrapportage is de regionale vsv-effectrapportage een stuk compacter, maar kent ook veel veranderingen. Daarom organiseert het ministerie in september drie bijeenkomsten om het nieuwe format toe te lichten en vragen over het format te beantwoorden. Mogelijk vindt u in de Q&A al het antwoord op uw vraag. De bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen die met de effectrapportage gaat werken.

Praktische informatie:

Dinsdag 12 september        11.00 – 13.00 uur (lunch tijdens bijeenkomst)           -        BCN Eindhoven,  Kennedyplein 204, Eindhoven.

Donderdag 14 september    10.00 – 12.00 uur (lunch na afloop bijeenkomst)        -        Jaarbeurs Meet Up, Jaarbeursplein 6A, Utrecht.

Maandag 18 september       10.00 – 12.00 uur (lunch na afloop bijeenkomst)        -        De Nieuwe Buitensociëteit, Stationsplein 1, Zwolle.

 

U kunt zich aanmelden bij m.m.henzing@minocw.nl voor één van de bijeenkomsten. De uiterlijke inschrijfdatum is 4 september. Let op: er is slechts plaats voor 40 personen per bijeenkomst. Mocht een bijeenkomst vol zijn, dan kunt u zich voor een andere bijeenkomst inschrijven.


Ingrado nieuws ontvangen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Vul hieronder uw naam en email adres in.