Interviews

 • Het verhaal van Eline

  Interviews

  Eline Dekkers is een van de studenten van REA College en Eega Plus. Jongeren die een beperking ondervinden en voor wie het reguliere beroepsonderwijs teveel drempels opwerpt, vinden in een REA College of EEGA Plus de veiligheid en het vertrouwen dat ze nodig hebben.

  Lees meer

 • Op volle kracht

  Blog

  Ik wens jullie allemaal, zowel privé als in het werk, een heel mooi, inspirerend en verbindend nieuwjaar! In 2019 staat Ingrado er weer klaar voor om met jullie bij te dragen aan de bescherming van het recht op onderwijs en ontwikkeling voor alle jongeren. 

  Lees meer

 • Met onderwijs én zorg naar een diploma

  Het nieuwe Ingrado Magazine is uit! In deze editie van het Ingrado Magazine

  In dit nummer onder andere aandacht voor de Motie Kwint-pilots, jonge mantelzorgers, inclusief werkgeverschap en nog veel meer nieuws en achtergronden bij het recht op onderwijs. En natuurlijk stelden we ook weer 10 vragen aan een prominent uit het onderwijsveld. Dit keer: Arie Slob, minister voor basis- en voortgezet onderwijs en media.

  Lees meer

 • Jaar vol beweging!

  Blog

  Wat een beweging in 2018! We zetten met z’n allen steeds meer in op preventie, op het voorkomen van thuiszitten, op voorkomen dat jongeren een uitkering moeten aanvragen. We praten steeds meer over leerrecht in plaats van over leerplicht, over investeren in ontwikkelingskansen in plaats van over de startkwalificatie als ultiem doel. 

  Lees meer

 • Als je ’t mij vraagt

  Blog

  Sinds de presentatie van de Kinderrechtentour 2018 van Kinderombudsman Margrite Kalverboer ben ik nog geïnspireerder dan ik al was. Geïnspireerd om waar het maar kan met jongeren in gesprek te gaan. Hen te vragen naar wat zij nodig hebben, hoe we hen kunnen helpen zich te ontwikkelen. Geïnspireerd en gemotiveerd om echt te luisteren en aan de slag te gaan met wat zij vertellen.

  Lees meer

 1 2 3 >  Last ›

Mail
Leden Login

Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen.

Wachtwoord vergeten?

Klik hier om aan te melden!

Advertenties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder jouw naam en email adres in


We gebruiken de gegevens die je hierboven invult uitsluitend voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden. Bekijk onze privacyverklaring.

E-mail jouw tip of suggestie

Heb je een tip of suggestie mail deze naar:

info@ingrado.nl